Dobolyi Tünde Ügyvédi Iroda

A székhelye Kézdivásárhelyen található, de jogi tanácsadást, perbeli képviseletet egész Románia területén ellátunk. Magyar, román és angol nyelven látjuk el ügyfeleink képviseletét.

Dobolyi Tünde

Már gyerekként ügyvéd akartam lenni. Tettem is ezért. Jogot a Babes-Bolyai Tudományegyetem Jogi Karán (Kolozsvár), a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog-és Államtudományi Karán ( Budapest), valamint a Lucian Blaga Egyetem Jogi Karán ( Nagyszeben) tanultam. 2011 óta vagyok ügyvéd, korábban a Szenátus Emberjogi bizottságánal dolgoztam jogi tanácsadóként.

Nagyon fontosnak tartom, hogy azzal foglalkozom, amit igazán szeretek, amit szívesen csinálok. Célom, hogy minőségi munkát végezzek nap mint nap.

Szakmai hitvallásom:

„Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd”. (Voltaire)

Az ügyvéd és az ügyfél közötti kapcsolat alapja a bizalom, ami a tevékenységem gyakorlása során feltétlen elsőbbséget élvez. Meggyőződésem, hogy e bizalom kiépítése és fenntartása az ügyvéd részéről mindenkor lelkiismeretes munkát és teljes körű, folyamatos, alapos tájékoztatást, míg az ügyfél részéről részletes és pontos ügyismertetést feltételez.

Ügyvédi irodánk fizikai és jogi személyeknek szolgáltat jogi tanácsadást és / vagy perbeli képviseletet.

Nyelvek: angol, magyar és román, mind a jogi tanácsadás, mind a perbeli képviselet terén.

Ügyfélfogadás

Hétfőtől – péntekig: 9 órától, lehetőleg telefonon/emailen előre egyeztetett időpontban